november, 2021

27nov11:0017:00UitgelichtOpen dagHet Ambachtelijk Botenbouwcentrum opent haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is. Neem een kijkje in onze inspirerende werkplaats.

Evenement Details

We zullen u informeren over de verschillende opleidingen/cursussen gericht op (houten-)botenbouw en houtbewerking. Daarnaast kunt u vragen stellen over de mogelijkheid om uw boot (begeleid) te restaureren/ bouwen/onderhouden. Heeft u niets met boten, maar gaat uw interesse uit naar meubels maken, of andere vormen van houtbewerking? Ook dan luisteren we graag naar uw vraag.

Gedurende de dag zullen er activiteiten gericht op botenbouw en houtbewerking zijn. Cursisten werken aan hun opdrachten, er zal een demonstratie ‘buigen door middel van stoom’ plaatsvinden en er wordt aan boten gewerkt.

Bent u niet geïnteresseerd in opleiding, cursus of werken aan een boot, maar u bent gewoon nieuwsgierig? Ook dan bent u van harte welkom!

In verband met beperkte parkeergelegenheid willen we u vragen te parkeren bij de Stuw op het adres: De Stuw 5, 3813 TX, Amersfoort. Van daaruit is het 5 minuten lopen naar het ABC.

 

Corona maatregelen

We mogen de open dag van het Ambachtelijk Botenbouw Centrum ‘gewoon’ doorlaten gaan! Het betreft een doorstroom-evenement op 27 november 2021. Dit betekent wel dat we genoodzaakt zijn om voor binnenkomst te checken op een geldige CoronaCheck QR-code. Dat komt niet heel gastvrij over, maar biedt ons wel de mogelijkheid om toch onze deuren te openen!

Ben je door de maatregelen omtrent Corona niet instaat om te komen, maar ben je wel geinteresseerd, stuur een mailtje of bel voor een afspraak. We kunnen dan op een ander tijdstip wel onze mooie locatie aan jou presenteren!

 

Corona persconferentie

21:00  –  26-11-2021

Na de persconferentie van de overheid op vrijdag is gebleken dat er geen verdere maatregelen nodig zijn. De open dag gaat door zoals gepland.

X